Azure DevOps

Testersuite heeft een standaard koppeling met Azure DevOps. Hiermee verbindt je je Testersuite omgeving met de Boards module van Azure DevOps. De koppeling is op te zetten per Testersuite omgeving.

Werking
De koppeling geeft gebruikers de mogelijkheid om bevindingen vanuit Testersuite eenvoudig over te zetten naar Azure DevOps, waar de bevinding automatisch wordt aangemaakt als work item van het type bug. Velden als de korte en lange omschrijving, status en prioriteit worden vervolgens synchroon gehouden tussen Testersuite en Azure DevOps op basis van een mapping die je zelf opzet.