Producten

Het maken en onderhouden van producten kan in Testersuite op twee plaatsen. In de lijst met producten en in het overzichtsscherm van het testtraject (zie ook: Overzichtsscherm testtraject).

Vanuit de lijst met producten kun je producten zoeken door te filteren, nieuwe producten maken, producten kopieren en massa-wijzigen.

Wanneer je in de lijst met producten op een product klikt dan wordt het betreffende product in de ’tree’ geselecteerd. Je springt op dat moment dus naar het overzichtsscherm van het testtraject.

Hier kun je producten wijzigen, verwijderen en nieuwe producten maken. Daarnaast kun je producten verplaatsen in de ’tree’. Wanneer je vanuit de lijst met producten bent gekomen dan kun je doorbladeren naar volgende producten in de lijst met de vorige/volgende knoppen, rechts onderaan.