Producten verwijderen

In het overzichtsscherm van een testtraject kun je producten verwijderen. Selecteer in de ’tree’ het product dat je wilt verwijderen en klik in het rechter frame op de functieknop Verwijderen. Vervolgens bevestig je het verwijderen van het product in de pop-up.

Icoon - Let op!Wanneer je een product verwijdert dan worden alle onderliggende producten én de gekoppelde requirements verwijderd.

Icoon - Let op!Als er testcases en/of bevindingen aan een product zijn gekoppeld dan worden deze losgekoppeld bij het verwijderen van het product.

Uitleg icoonHet verwijderen van producten is niet mogelijk in de lijst met producten De reden daarvoor is dat je in het lijstscherm niet goed kunt zien of er onderliggende producten en/of requirements zijn die ook worden verwijderd. In de ’tree’ heb je daar beter zicht op.