Requirements verwijderen

Je kunt requirements verwijderen in de lijst met requirements. Selecteer de requirements die je wilt verwijderen door de checkboxen voor de betreffende regels aan te vinken. Klik vervolgens op de functieknop Verwijderen onderaan het lijstscherm en bevestig de verwijdering.

Je kunt requirements ook verwijderen in het overzichtsscherm van een testtraject. Selecteer in de ’tree’ de requirement die je wilt verwijderen en klik in het rechter frame op de functieknop Verwijderen. Vervolgens bevestig je het verwijderen van de requirement in de pop-up die verschijnt.

Icoon - Let op!Als er testcases en/of bevindingen aan een requirement zijn gekoppeld dan worden deze losgekoppeld bij het verwijderen van de requirement.