Rapportages maken

Gebruikers kunnen in de rapportage module eigen rapportages maken. Klik daarvoor onder het kopje Mijn rapportages op Nieuwe rapportage maken. Er wordt dan een schermpje geopend waarin kan worden aangegeven wat de rapportage moet weergeven:

In bovenstaand voorbeeld is een rapportage naam ingevoerd. Wanneer hier niks wordt ingevoerd dan wordt automatisch een naam voor de rapportage gegenereerd.

Gebruikers met de rol Beheerder, Masterlist beheerder en Testcoördinator kunnen zelf gemaakte rapportages delen met andere gebruikers. Kijk hier voor meer informatie over het delen van rapportages.

Na opslaan wordt de nieuwe rapportage toegevoegd onder Mijn rapportages. Wanneer je met de muis over de rapportage gaat dan verschijnt achter de rapportage een instellingen en verwijder icoontje. Wanneer je op het rapportage linkje klikt dan wordt de rapportage getoond.