Release 13/04/2017

Naast de oplossing voor een aantal bugs is in deze release functionaliteit toegevoegd aan de inlogfunctie van Testersuite. Het is nu mogelijk om gebruikers die inloggen te dwingen om hun wachtwoord te wijzigen. Er zijn twee situaties waarin een gebruiker bij inloggen wordt gevraagd om het wachtwoord te wijzigen:

  1. Een nieuwe gebruiker die voor het eerst inlogt in Testersuite wordt na inloggen direct gevraagd om het initiële wachtwoord te wijzigen in een zelf gekozen wachtwoord.
  2. Een bestaande gebruiker wordt na een bepaalde periode gevraagd om zijn wachtwoord te wijzigen. Deze functie is optioneel en kan in de customizing worden ingeschakeld (standaard is deze functie uitgeschakeld). In de customizing kan ook worden aangeven hoelang de periode moet zijn waarna gebruikers hun wachtwoord moeten vernieuwen. Met deze nieuwe functie wordt voorkomen dat gebruikers nooit hun wachtwoord wijzigen.

Icoon - Let op!Wanneer u in de customizing de functie, zoals beschreven bij situatie 2, voor de eerste keer inschakelt dan wordt eenmalig iedereen die inlogt gevraagd om een nieuw wachtwoord te kiezen. Daarna wordt dit steeds na het verlopen van de opgegeven periode gevraagd.