Release 27/07/2017

Naast de oplossing voor een aantal bugs en een aantal kleine verbeteringen is in deze release de volgende functionaliteit toegevoegd:

Leegmaken kolom Tester in testrun
Het is mogelijk gemaakt om in het tabblad Testcases in een testrun in één keer de kolom Tester te legen. Dit werkt als volgt.

  • Klik op de Wijzig button
  • Selecteer alle testcases waarvoor het veld Tester moet worden leeggemaakt
  • Klik onderaan op de button Tester legen
  • Na bevestiging is het veld Tester achter de geselecteerde testcases leeggemaakt

Voor het snel invoeren van testers bij de testcases in een testrun kunt u gebruik maken van de functie Aanvullen. Meer informatie over de werking van deze functie kunt u hier vinden.

Kolom met gerelateerde bevindingen
In de vorige release is het mogelijk geworden om bevindingen aan elkaar te relateren. In deze release is de kolom Gerelateerde bevindingen toegevoegd aan de lijst met bevindingen. De standaard sorteer- en filter functie is uiteraard ook beschikbaar voor deze kolom.

Kolommen JIRA-key en -behandelaar
Wanneer de JIRA integratie actief is dan wordt in de bevindingen die naar JIRA zijn overgezet een JIRA-key en een JIRA-behandelaar vastgelegd. Deze velden zijn nu ook als kolommen toegevoegd aan de lijst met bevindingen. De standaard sorteer- en filter functie is uiteraard ook beschikbaar voor deze kolommen.