Release 01/11/2018

Naast de oplossing voor een aantal bugs hebben we in deze release de volgende verbeteringen en nieuwe functies doorgevoerd:

Details testrun en testcase tonen boven de teststappen
In de eenvoudige testuitvoer weergave is het mogelijk geworden om tijdens het uitvoeren van een test de details van de testcase en de details van de testrun, waar de testcase onderdeel van uitmaakt, te bekijken. Klik op het  icoon achter de testrun of testcase om de details te tonen/verbergen:

Wanneer de testrun of de testcase bijlagen heeft dan worden deze hier ook weergegeven.

Testruns met status Afgerond tonen
In de eenvoudige testuitvoer weergave worden vanaf deze release ook alle testruns die zijn afgerond getoond. Zo kan een gebruiker goed overzicht houden over de voortgang van al zijn tests.

Test wordt bij uitvoeren automatisch op naam van de tester gezet
Vanaf deze release worden tests, ook in de eenvoudige testuitvoer weergave, automatisch toegewezen aan de gebruiker die de test uitvoert. Dit geldt wanneer een test aan een groep is toegewezen of wanneer een test geen tester heeft. Voorbeeld: een test is toegewezen aan de groep Testteam. Koen van Voren is lid van het testteam en gaat de test uitvoeren.

Op het moment dat Koen de status van een teststap wijzigt (bijvoorbeeld op OK klikt). Dan wordt tester Testteam vervangen door Koen van Voren: