Release 05/07/2018

Naast de oplossing voor een aantal bugs hebben we in deze release de volgende verbeteringen en nieuwe functies doorgevoerd:

Waarschuwing bij niet opslaan gegevens
Wanneer een gebruiker wijzigingen doorvoert en zonder op te slaan een formulier in Testersuite verlaat dan volgt een waarschuwing. De gebruiker kan het verlaten van het formulier annuleren om alsnog de gegevens op te slaan.

Wanneer een gebruiker een formulier in Testersuite verlaat door in de browser weg te navigeren dan volgt een waarschuwing van de browser:

De gebruiker kan het verlaten van het formulier annuleren om alsnog de gegevens op te slaan.

Testersuite toegang beperken tot IP-adressen
Het is al langer mogelijk om de toegang tot Testersuite te beperken tot specifieke IP adressen en -ranges. Vanaf deze release kunnen klanten dit zelf instellen in de customizing. In het tabblad Algemeen in de customzing zijn hiervoor twee velden toegevoegd. Een veld om de IP toegangscontrole aan en uit te zetten en een veld om een whitelist van IP adressen op te geven. Om te voorkomen dat u uzelf buitensluit moet uw IP adres verplicht voorkomen op de whitelist.

Door te toegang tot uw Testersuite omgeving op deze manier in te perken kunt u er bijvoorbeeld voor zorgen dat inloggen alleen mogelijk is via uw bedrijfsnetwerk.