Release 27/09/2018

Naast de oplossing voor een aantal bugs hebben we in deze release de volgende verbeteringen en nieuwe functies doorgevoerd:

Bevestiging bij uitloggen is verwijderd
Bij het uitloggen uit Testersuite wordt niet meer om een bevestiging gevraagd. Dit was een overbodige vraag omdat een gebruiker zelf bewust in een uitklapmenu kiest voor Uitloggen.

Creatie door import wordt vermeld in de historie
Tot op heden was niet te achterhalen of een entiteit (testcase, requirement etc.) handmatig of met de importfunctie was aangemaakt. Vanaf deze release staat in de historie van geïmporteerde entiteiten niet meer ‘Creatie’ maar ‘Creatie (geïmporteerd)’.

Verbetering van meldingen in de importfunctie
Gebruikers met de rol Beheerder of Masterlist beheerder kunnen gebruik maken van de importfunctie. Tijdens het importeren geeft Testersuite verschillende foutmeldingen en waarschuwingen om ervoor te zorgen dat de import goed verloopt. Door het grote aantal verschillende meldingen was soms niet helemaal duidelijk wat het probleem is en hoe een probleem kan worden opgelost. Om die reden hebben we alle foutmeldingen en waarschuwingen tegen het licht gehouden en waar mogelijk verbeteringen aangebracht.