Release 11/04/2019

Naast de oplossing voor een aantal bugs zijn in deze release de volgende verbeteringen en nieuwe functies beschikbaar gekomen:

Kleuren instellen voor keuzelijsten
Voor keuzelijsten is het nu mogelijk om zelf te bepalen welke kleuren de verschillende waardes krijgen in de rapportages. In de customizing kan bij de waardes in een keuzelijst een kleur worden gekozen. De customizing is alleen toegankelijk voor gebruikers met de rol beheerder. Klik achter een keuzelijst veld op het icoontje om het veld aan te passen. Wanneer je met de muiscursor over een kleur gaat dan wordt het kleuren pallet geopend. Klik op een kleur om de kleur aan te passen. Dit geldt bijvoorbeeld voor het veld prioriteit bij de entiteit bevinding:

De gekozen kleuren worden in de rapportages gebruikt:

De ingestelde kleuren zullen ook worden gebruikt in het nieuwe dashboard. Het nieuwe dashboard is nog in ontwikkeling en zal naar verwachting binnen twee maanden wordt uitgerold naar onze klanten.

Paginering in Mijn lijst
In het vereenvoudigde scherm voor het uitvoeren van tests is paginering toegevoegd. Dit om te voorkomen dat de performance verslechterd bij hele lange lijsten. De paginering wordt onderaan getoond als de lijst langer is dan 10 regels: