Release 18/07/2019

Naast de oplossing voor een aantal bugs komen in deze release de volgende verbeteringen en nieuwe functies beschikbaar:

Testersuite FREE/PRO/PREMIUM
Als gevolg van een wijziging van onze strategie zijn er drie nieuwe ‘smaken’ van Testersuite ontwikkeld.

Testersuite Free is de variant waarmee organisaties gratis kunnen starten met het professionaliseren van testmanagement door gebruik te maken van Testersuite. Met Testersuite Free kan het volledige testproces worden ondersteund, echter een groot aantal functionaliteiten is niet beschikbaar.

Testersuite Pro is een iets goedkopere versie van Testersuite waarin sommige functionaliteiten niet beschikbaar zijn. Denk daarbij aan integraties, massa mutaties en gebruikersgroepen.

Testersuite Premium heeft alle beschikbare functionaliteiten. Dit is de versie die al onze huidige klanten hebben.

Meer informatie over de verschillen tussen de drie Testersuite ‘smaken’ is hier te vinden.

Geen wachtwoord voor gebruikers met de rol Dummy
Gebruikers met de rol Dummy zijn gebruikers die niet kunnen inloggen in Testersuite. Het is echter wel mogelijk om deze gebruikers deelnemer te maken in testtrajecten en taken toe te wijzen. Op die manier worden deze gebruikers ook automatisch gemaild wanneer ze taken moeten uitvoeren (bijvoorbeeld als behandelaar van een bevinding).

Vanaf deze release is het niet meer nodig om een wachtwoord in te voeren bij het aanmaken of wijzigen van een gebruiker met de rol Dummy. Dit was zinloos omdat een gebruiker met deze rol niet kan inloggen.

Requirements mailen vanuit de Masterlist
Vanaf deze release is het ook mogelijk om requirements in de Masterlist te mailen. Wanneer u in de Masterlist op een requirement gaat staan dan komt rechts bovenaan het scherm de actieknop beschikbaar om de requirement per mail te versturen.