Release 24/01/2019

Naast de oplossing voor een aantal bugs zijn in deze release de volgende verbeteringen en nieuwe functies beschikbaar gekomen:

Verborgen tabbladen niet importeren
In Testersuite is het mogelijk om producten, requirements, testcases, bevindingen en gebruikers te importeren. Het Excel importbestand met de te importeren gegevens kan meerdere tabbladen bevatten. Bij het importeren van de gegevens worden alle tabbladen in het importbestand uitgelezen.

Sinds deze release is het mogelijk om tabbladen die niet geïmporteerd moeten worden te verbergen in het importbestand. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer het importbestand een tabblad met hulpgegevens bevat.

Melding tonen als testcase nog niet kan worden uitgevoerd
Sinds de release van 19/12/2018 wordt er onderscheid gemaakt tussen testruns waarin de volgorde van het uitvoeren van testcases moet worden afgedwongen en testruns waarin de volgorde niet van belang is. In testruns waarin de volgorde wordt afgedwongen kunnen de testcases die nog niet aan de beurt zijn niet worden uitgevoerd. In de eenvoudige testuitvoer weergave is hiervoor een melding toegevoegd om duidelijk te maken dat een testcase nog niet kan worden uitgevoerd.

Bijlagen als galerij tonen met vorige/volgende knop
Wanneer er meerdere bijlagen zijn dan is het mogelijk om door de bijlagen te bladeren. Sinds deze release is dat ook mogelijk gemaakt in de eenvoudige testuitvoer weergave.