Release 05/08/2020

Naast de oplossing voor een aantal bugs wordt in deze release een verbetering doorgevoerd in de functionaliteit voor het mailen van requirements. Daarnaast is een kleine aanpassing gedaan in de customizing.

Aanpassing in de customizing
In de customizing (alleen toegankelijk voor gebruikers met de rol Beheerder) is het mogelijk om in te stellen of velden verplicht zijn om in te vullen. Voor het veld Eigenaar van een testcase of testscenario was dit niet mogelijk. Vanaf deze release is dit ook mogelijk voor het veld Eigenaar.

Mailen van requirements
Testersuite gebruikers worden per e-mail geïnformeerd wanneer requirements van status veranderen. Bij welke statusovergangen er moet worden gemaild is in te stellen in de customizing in Testersuite (zie workflow instellingen)

Wanneer met de functie Massa-wijzigen in één keer de statussen van meerdere requirements worden gewijzigd dan kan het voorkomen dat Testersuite gebruikers in één keer meerdere requirements krijgen gemaild (voor iedere requirement wordt een e-mail gestuurd).

In deze release wordt een functie toegevoegd die ervoor zorgt dat in deze situatie de gebruiker één e-mail ontvangt met daarin een overzicht van de requirements die van status zijn veranderd en/of waar de gebruiker actie op moet ondernemen.

Deze nieuwe functie staat standaard aan. Indien gewenst kan deze nieuwe functie worden uitgezet in de customizing in Testersuite (in het tabblad Requirements):