Release 20/02/2020

In deze release wordt een aantal bugs opgelost en komen wat verbeteringen van bestaande functionaliteiten beschikbaar. Daarnaast wordt ‘onder water’ functionaliteit uitgerold met betrekking tot het werken met Omgevingen in Testersuite. Deze functionaliteit wordt nog niet beschikbaar gesteld, naar verwachting gaat dat gebeuren in april 2020. Meer info over deze functionaliteit is hier te vinden.

Verbetering functie voor handmatig mailen 
De functie voor het handmatig mailen van bevindingen en requirements is verbeterd. In de oude versie was het voor sommige gebruikers onduidelijk hoe je meerdere mailadressen kon invoeren. Daarbij was het niet mogelijk om mails te sturen naar gebruikersgroepen. In de nieuwe versie kun je bij het selecteren van mailadressen kiezen uit de gebruikers en groepen die deelnemer zijn in het testtraject. Daarnaast kun je eenvoudig één of meerdere andere mailadressen toevoegen.

Einddatum testrun rood weergeven als die verlopen is
Wanneer een testrun de status Niet gestart of Gestart heeft en de einddatum van de testrun verlopen is dan wordt de einddatum rood gemaakt. Dit gebeurt overal waar de einddatum wordt getoond (in de lijst met testruns, in de details van een testrun etc.). Op die manier is sneller te zien welke testruns aandacht behoeven omdat ze niet voor de deadline zijn afgerond.

Melding ‘Na opslaan testcases toevoegen’
Bij het maken van een nieuwe testrun of testscenario moeten eerst de details worden ingevoerd. Pas na opslaan van de testrun of het testscenario kunnen testcases worden toegevoegd. Omdat dit vaak niet duidelijk was voor eindgebruikers is een melding toegevoegd bij het maken van een nieuwe testrun of testscenario.