Release 22/07/2020

Naast de oplossing voor een aantal bugs is in deze release een verbetering doorgevoerd in de functionaliteit voor het mailen van bevindingen.

Testersuite gebruikers worden per e-mail geïnformeerd wanneer bevindingen van status veranderen. Bij welke statusovergangen er moet worden gemaild is in te stellen in de customizing in Testersuite (zie workflow instellingen)

Wanneer met de functie Massa-wijzigen in één keer de statussen van meerdere bevindingen worden gewijzigd dan kan het voorkomen dat Testersuite gebruikers in één keer meerdere bevingen krijgen gemaild (voor iedere bevinding wordt een e-mail gestuurd).

In deze release is een functie toegevoegd die ervoor zorgt dat in deze situatie de gebruiker één e-mail ontvangt met daarin een overzicht van de bevindingen die van status zijn veranderd en/of waar de gebruiker actie op moet ondernemen.

Deze nieuwe functie staat standaard aan. Indien gewenst kan deze nieuwe functie worden uitgezet in de customizing in Testersuite (in het tabblad Bevindingen):

In de komende release wordt dezelfde functie toegevoegd voor het automatisch mailen van requirements.