Release 14/12/2022

Na de release van onze nieuwe vormgeving hebben we aan de hand van gebruikersfeedback nog een aantal zaken weten te verbeteren en optimaliseren voor bepaalde specifieke use cases. Als belangrijke vervolgstap is ons team aan de slag gegaan met een aantal belangrijke zaken rondom de performance en optimalisatie van de applicatie. Deze release bevat dan ook vooral dingen die je als gebruiker niet direct zal zien, maar wat de uiteindelijke gebruikservaring en toekomstbestendigheid van Testersuite zeker ten goede komt.

Zo kunnen we, door de door Testersuite gebruikte libraries up to date te houden, een zo stevig en veilig mogelijke applicatie blijven garanderen. Het updaten van deze zaken heeft grote invloed op de code die Testersuite draaiende houdt. Door zorgvuldig te werk te gaan zijn hebben we sinds de afgelopen release al deze losse libraries weten te updaten. Hierdoor kun je verzekerd zijn van een applicatie die blijft werken zoals hij hoort te werken.

Na deze sprint zal er aankomende tijd nog veel meer aandacht besteed worden aan het optimaliseren van Testersuite. Denk aan verbeteringen aan de voorkant die de applicatie meer responsive maken voor verschillende schermformaten, of het optimaliseren van onze eigen softwaretests. Hierdoor zullen we na deze werkzaamheden nieuwe features nog sneller en beter op kunnen leveren.

Bugfixes:

  • Issue opgelost met betrekking tot het verspringen van datakolommen in lijstschermen
  • Issue opgelost met betrekking tot het bekijken van de abonnementspagina in de adminportal