Kolommen instellen

In lijstschermen kun je zelf instellen welke kolommen in welke volgorde worden weergegeven. Rechts boven ieder lijstscherm bevindt zich de Knop - kolom settings knop. Hiermee open je de light-box Kolommen instellen:

Zichtbaar – Niet zichtbaar
De velden die links staan worden als kolom getoond in het lijstscherm. De velden die rechts staan worden niet getoond. De velden kunnen met ‘drag and drop’ van links naar rechts worden versleept en vice versa.

Volgorde
De volgorde van de zichtbare kolommen (van links naar rechts) wordt bepaald door de volgorde van de velden (van boven naar beneden).

Reset instellingen
Klik op deze link als je de standaard kolom selectie van Testersuite wilt terugzetten.

Uitleg icoon

De kolom selectie werkt voor alle standaard velden, maar ook voor custom velden die een beheerder in de customizing toevoegt.