Paginering

Wanneer een lijstscherm een groot aantal regels (records) bevat dan worden de records over meerdere pagina’s verdeeld. Onderaan de lijst staat informatie over het aantal records in de lijst. Hier kun je bepalen hoeveel records er per pagina worden getoond en kun je door de pagina’s bladeren.

Het totaal aantal records wordt links onderaan het lijstscherm weergegeven. Wanneer er een filter is gezet of een zoekopdracht is uitgevoerd dan wordt aangegeven hoeveel records van het totaal aantal records wordt weergegeven:

Je kunt instellen hoeveel records er standaard per pagina moeten worden getoond. Deze instelling wordt ook na uit- en inloggen in Testersuite vastgehouden.

Als er meerdere pagina’s zijn dan kun je rechts onderaan door de pagina’s bladeren. De pagina waarin je je bevindt wordt in het blauw weergegeven. In onderstaand voorbeeld is dat pagina 2.