Testrun verwijderen

Je kunt testruns verwijderen in het lijstscherm met testruns in de module Testuitvoer. Selecteer de testruns die je wilt verwijderen door de checkboxen voor de betreffende regels aan te vinken. Klik vervolgens op de knop Verwijderen onderaan het lijstscherm en bevestig de verwijdering.

Icoon - Let op!Wanneer er bevindingen gekoppeld zijn aan een testrun die je wilt verwijderen dan worden deze losgekoppeld. De testcase gegevens, de teststappen en de testrun gegevens worden uit de bevindingen verwijderd.