Release 22/03/2018

Naast de oplossing voor een aantal bugs en een aantal kleine verbeteringen hebben we in deze release de volgende functies toegevoegd:

Moderner design
In deze release hebben we een volgende stap gezet in het vernieuwen van de schermen en iconen. De iconen in de tree, de iconen op het homescherm zijn in deze release vervangen. Daarnaast zijn alle actieknoppen vervangen door nieuwe knoppen met nieuwe iconen. In de komende releases gaan door met het doorvoeren van het nieuwe design van Testersuite.

Verbeteringen JIRA koppeling
In deze release hebben we een aantal verbeteringen doorgevoerd in de JIRA koppeling. Het handmatig (initieel) en automatisch uitwisselen van gegevens tussen JIRA en Testersuite is gelijk getrokken. In het volgende schema is te zien hoe de gegevens uitwisseling in zijn werk gaat:

In de komende releases gaan we door met het verbeteren en uitbreiden van de JIRA koppeling.