Release 04/02/2016

Naast de oplossing voor een aantal bugs zijn in deze release de volgende functionaliteiten toegevoegd:

Als er geen stappen of testcases zijn dan knop Nieuw of Toevoegen

• Wanneer een testcase geen teststappen heeft dan wordt in het tabblad Stappen onderaan het scherm de knop Nieuw getoond. Wanneer u op deze knop klikt dan wordt direct de eerste stap toegevoegd en kunt u verder met het bewerken van de teststappen.
  • Wanneer een testscenario of een testrun geen testcases bevat dan wordt in het tabblad Testcases onderaan de knop Toevoegen getoond. Wanneer u op deze knop klikt dan wordt direct de light-box geopend voor het toevoegen van testcases.

Extra subnavigatie knoppen in overzichtsscherm testtraject
De subnavigatie knoppen voor Testontwerp (knop Testcases en knop Testscenario’s) zijn nu ook beschikbaar in het overzichtsscherm van een testtraject. Een gebruiker kan hierdoor vanuit dit scherm direct navigeren naar de lijstschermen met testcases en testscenario’s.

Scherm - testtraject - extra subnavigatie

Slim filteren en selecteren bij ophalen/bijwerken Masterlist content

Het is nu mogelijk om in de light-box voor het ophalen/bijwerken van Masterlist content een filter te zetten om vervolgens in één keer de gefilterde items te selecteren. Ga bijvoorbeeld naar het tabblad Testcases, zet een filter op de kolom Regressie (= ja), en klik nu in het rechter deel van de light-box bij Testcases op ‘Selecteer alle testcases’. In dat geval worden alle testcases met ‘Regressie = ja’ geselecteerd.