Bevindingen mailen

Met de mail functie in Testersuite kunt u bevindingen per mail versturen. De mail bevat de detailgegevens, de bijlagen (screen shots) en de commentaar regels van de bevinding.

Wanneer u een bevinding opent dan bevindt zicht bovenaan het scherm een actieknop voor het mailen van bevindingen.  Klik op deze knop om het volgende scherm te openen:

Wanneer u in het veld Ontvanger klikt dan kunt u kiezen uit de deelnemers (gebruikers of groepen) van het testtraject waarin u zich begeeft. U kunt ook handmatig mailadressen invoeren van personen waar u de bevinding naartoe wilt mailen.

Standaard worden de commentaarregels van een bevinding meegestuurd in de mail. Wanneer de commentaarregels niet meegestuurd moeten worden dan dient u deze checkbox uit te zetten.

Klik op de knop Verzenden om de mail te versturen.

Uitleg icoon

Het mailen van een bevinding wordt in de historie vastgelegd. Daar kunt u terugvinden naar wie en wanneer een bevinding is verstuurd.

Uitleg icoon

Wanneer u een bevinding per mail verstuurt dan wordt er automatisch een kopie (bcc) van de mail naar u gemaild.

Uitleg icoon

Wanneer u naar een groep mailt dan wordt de bevinding naar het mailadres van de groep gemaild. Of de leden van de groep ook worden gemaild is afhankelijk van de instellingen in de groep.

Icoon - Let op!

Wanneer de totale omvang van de bijlagen bij een bevinding groter is dan 7 Mb dan worden de bijlagen niet meegestuurd. De gebruiker wordt hierover geïnformeerd.