Workflow

De workflow functionaliteit in Testersuite is bedoelt om binnen de bevindingen procedure betrokken personen te informeren en te triggeren om tot actie over te gaan. Standaard wordt bij de volgende gebeurtenissen een bevinding automatisch per mail verstuurd:

1. Een bevinding krijgt de status In behandeling én er is een behandelaar ingevoerd. Bij opslaan van de gegevens wordt de bevinding naar de behandelaar gestuurd.
  2. Een bevinding krijgt de status Hertest én er is een tester ingevoerd. Bij opslaan van de gegevens wordt de bevinding naar de tester gestuurd.

Mail enveloppeIn de bevindingen procedure is met een envelop icoon aangegeven op welke momenten een bevinding automatisch wordt verstuurd.

Workflow instellingen
In uw gebruikersgegevens – te openen door op uw naam te klikken in de Programmabalk – kunt u de volgende instellingen aanpassen:

• Verzenden: wanneer deze checkbox aanstaat dan worden bevindingen, naar aanleiding van de hierboven beschreven gebeurtenissen, automatisch door u verstuurd.
  • Stuur mij een kopie: als deze checkbox aanstaat dan ontvangt u altijd een kopie (cc) van de mail die automatisch door u is verstuurd.
  • Doorsturen naar: voor bevindingen die automatisch naar u worden verstuurd wordt standaard het email adres in uw gebruikersgegevens gebruikt. Wanneer u de bevindingen (tijdelijk) naar een ander email adres wilt doorsturen dan kunt u dat email adres hier invoeren.

Uitleg icoonIn de historie van een bevinding worden de momenten vastgelegd waarop de bevinding is verstuurd (datum/tijd, verstuurd door, verstuurd naar).

Icoon - Let op!Wanneer u in uw gebruikersgegevens geen tabblad Instellingen heeft dan is de workflow functionaliteit uitgeschakeld. De Testersuite beheerder binnen uw organisatie kan deze functionaliteit inschakelen.