Eigen gegevens en instellingen

In de Programmabalk is in onderstaande dropdown de naam te zien van de gebruiker die is ingelogd. Daar onder staat de rol waarmee in de huidige omgeving is ingelogd.

Door op ‘Gegevens en instellingen’ te klikken worden je gebruikersgegevens getoond. In het scherm dat wordt geopend kun je de volgende gegevens aanpassen: Afdeling, Functie, Telefoon, E-mailadres, en Opmerkingen. De overige gegevens kunnen alleen worden aangepast door de Testersuite beheerder binnen je organisatie.

Met de knop Opslaan kun je de gemaakte wijzigingen opslaan.

Wachtwoord wijzigen
Achter het veld Wachtwoord staat een knop Wijzigen. Je hebt hier de mogelijkheid om je wachtwoord te wijzigen. Een wachtwoord moet minimaal aan de volgende eisen voldoen:

• minimaal 8 karakters
  • minimaal 1 kleine letter
  • minimaal 1 hoofdletter
  • minimaal 1 cijfer

Instellingen
In het tabblad Instellingen kun je de instellingen voor het automatisch mailen aanpassen. Bijvoorbeeld voor het automatisch mailen van bevindingen. Zie voor de werking hiervan het onderdeel Workflow.

Daarnaast kun je hier instellen of je automatisch een mail wilt ontvangen wanneer je de actieve tester bent geworden in een testrun. De actieve tester is degene die aan de beurt is om een test uit te voeren in een testrun.

Je kunt ook instellen of je een mail wilt ontvangen wanneer er commentaar wordt geplaatst dat voor jou relevant is. Bijvoorbeeld als iemand commentaar toevoegt aan een bevinding die jij hebt aangemeld.

In Testersuite kun je testruns op twee manieren uitvoeren. Je kunt kiezen tussen vereenvoudigde weergave en uitgebreide weergave. Onder Voorkeuren kun je instellen welke manier van uitvoeren je voorkeur heeft. Meer informatie hierover vindt je hier.