Bestand uploaden

In de eerste stap van het importproces kies je wat je wilt importeren, en waar je data terecht moet komen. In deze stap vind je de volgende opties:

Wat ga je importeren?
Hier kies je wat je naar Testersuite gaat importeren: producten, requirements, testcases of bevindingen. Wanneer je een van deze opties kiest verschijnt onderaan de pagina een voorbeeld van een correct importbestand voor dit type item. Dit voorbeeldbestand kun je downloaden en gebruiken als template voor je eigen importbestand. Meer informatie over het maken van een importbestand vind je op deze pagina.

Waar moeten de items geïmporteerd worden?
Hier kies je waar je items naartoe moeten: de Masterlist, of een van je testtrajecten.

Welk importbestand?
Hier kun je het importbestand kiezen wat je wilt uploaden. Dit moet een Excel of CSV bestand zijn.

Hoe is je bestand ingedeeld?
Voor het importeren van testcases heb je voor het importbestand de keuze tussen twee indelingen. Door hier te wisselen van keuze verandert het voorbeeldbestand onderaan de pagina.