Testtraject verbinden aan een Azure DevOps project

Nadat je in de integratie instellingen een mapping hebt opgesteld voor een of meerdere Azure DevOps processen, is het mogelijk om een testtraject te verbinden met een Azure DevOps project. Dit doe je op de overzichtspagina van het gewenste testtraject:

De aangegeven velden gebruik je om je testtraject te verbinden aan een Azure DevOps project
  • Azure DevOps – Project – Kies hier het Azure DevOps project waarmee je je testtraject wilt verbinden. In dit veld zijn alleen projecten beschikbaar voor Azure DevOps processen waarvoor een mapping is ingesteld in de integratie instellingen.
  • Azure DevOps – Area Path – Waneer je een Azure DevOps project hebt gekozen in bovenstaand veld, komen in dit veld de opties voor de zogenaamde Azure DevOps ‘Area Paths‘ van het gekozen project beschikbaar. In eerste instantie is het standaard area path voor het gekozen project geselecteerd. Je kunt hier het area path kiezen waar de work items die worden aangemaakt op basis van Testersuite bevindingen terecht moeten komen.