SURFconext

Gebruikt je organisatie SURFconext? Dan kun je dit gebruiken om ook bij Testersuite in te loggen.

• Zorg ervoor dat je gebruikers bestaan in Testersuite en de zelfde gebruikersnaam hebben als bij SURFconext
  • Vraag je SURFconext beheerder om de SURFconext Testersuite service aan te zetten voor je organisatie
  • Activeer in Testersuite de SURFconext SAML instelling aan door het vinkje ‘Enabled’ aan te zetten. Deze vind je in de Admin portal onder Instellingen -> SAML SSO -> Surfconext -> Aanpassen
Pas de SURFconext configuratie aan
Zet het vinkje ‘Enabled’ aan
  • Na het activeren van de SURFconext koppeling kun je de SURFconext link op het inlogscherm gebruiken om via SURF in te loggen met Testersuite