Producten / requirements kopiëren

Om snel nieuwe producten of requirements te maken is het mogelijk om bestaande producten of requirements te kopiëren. De kopieer functie bevindt zich in de lijst met producten en in de lijst met requirements. Daar werkt het kopiëren als volgt:

• Selecteer het product of de requirement die je wilt kopiëren (door de checkbox ervoor aan te vinken).
  • Klik vervolgens op de functieknop Kopiëren onderaan het lijstscherm.
  • Het gekopieerde product of de gekopieerde requirement wordt geopend en er wordt Kopie voor de korte omschrijving toegevoegd.
  • Wanneer direct op Annuleren wordt geklikt dan wordt de kopie weer verwijderd. Bij Opslaan wordt de kopie bewaard.

Bij het kopiëren van producten en requirements worden de detailgegevens en de bijlagen gekopieerd. Commentaarregels en de historie worden niet gekopieerd.

Het is ook mogelijk om een product of requirement te kopiëren wanneer je je in de ’tree’ bevindt. Wanneer je een product of requirement in de ’tree’ selecteert dan kun je met de kopieer actieknop  een kopie maken.