Producten wijzigen of verplaatsen

Om een product te wijzigen klik je op het betreffende product in de lijst met producten of selecteer je een product in de ’tree’ in het overzichtsscherm van het testtraject. Klik vervolgens op de functieknop  Wijzigen in het rechter frame. Het scherm komt in de wijzig modus:

Wijzig de gegevens en klik op Opslaan. Wanneer je de aangebrachte wijzigingen niet wilt opslaan dan klik je op Annuleren.

Producten verplaatsen
Je kunt producten verplaatsen in de ’tree’ door ze te verslepen. Klik op het product dat je wilt verplaatsen en versleep het product naar de gewenste plek in de ’tree’. Wanneer je het product loslaat is het product naar de nieuwe plek in de ’tree’ verplaatst.

Het is ook mogelijk om in één keer meerdere producten tegelijk naar een ander product te verplaatsen. Dit kan niet met de versleep functie, zoals hiervoor beschreven. Dit kan met de functie Massa-wijzigen in de lijst met producten. Het werkt als volgt:

1. Klik in het hoofdmenu op Producten om de lijst met producten te openen
  2. Selecteer de producten die je wilt verplaatsen met de checkboxes ervoor
  3. Klik op de functieknop Massa-wijzigen
  4. Selecteer in de lightbox voor Massa-wijzigen het veld Bovenliggend product
  5. Klik rechts van het veld Bovenliggend product op het knopje
  6. Selecteer in de ’tree’ het product waarnaar je de producten wilt verplaatsen
  7. Klik op Uitvoeren en bevestig het doorvoeren van de massa-wijziging
  8. De producten zijn nu verplaatst naar het geselecteerde product