Requirements mailen

Het is mogelijk om handmatig requirements te mailen. Requirements die je handmatig verstuurd bevatten de detailgegevens, de bijlagen (screen shots) en de commentaar regels van de requirement. Het is ook mogelijk om een bericht toe te voegen.

Wanneer je in het overzicht van een testtraject een requirement selecteert dan komt de actieknop voor het mailen van een requirement beschikbaar.

Wanneer je op de mail button klikt dan wordt de lightbox voor het mailen van de requirement geopend:

Wanneer je in het veld Aan klikt dan kun je gebruikers en groepen die deelnemer zijn in het testtraject selecteren. Het is ook mogelijk om losse mailadressen in te voeren. Wanneer je een mailadres invoert en op Enter klikt dan wordt deze toegevoegd.

Standaard worden de commentaarregels van een requirement meegestuurd in de mail. Wanneer de commentaarregels niet meegestuurd moeten worden dan dien je deze checkbox uit te zetten.

Klik op de knop Verzenden om de requirement te versturen.

Uitleg icoon

Het mailen van een requirement wordt in de historie vastgelegd. Daar kun je terugvinden naar wie requirements zijn verstuurd.

Uitleg icoon

Wanneer je een requirement per mail verstuurt dan wordt er automatisch een kopie (bcc) van de mail naar jou gemaild.

Icoon - Let op!

Wanneer de totale omvang van de bijlagen bij een requirement groter is dan 7 Mb dan worden de bijlagen niet meegestuurd. De gebruiker wordt hierover geïnformeerd.