Release 16/12/2020

Naast de oplossing voor een aantal bugs en flink wat technische aanpassingen komen in deze release de volgende verbeteringen en nieuwe functies beschikbaar:

Nieuw design van de customizing
De customizing schermen (alleen toegankelijk voor gebruikers met de rol Beheerder) hebben een nieuw ontwerp gekregen. Aan de linker kant staan de velden en kunnen velden worden toegevoegd en versleept. Wanneer de lijst met velden vrij lang is dan verdwijnen de kolomtitels (Zichtbaar, Verplicht etc.) niet meer uit beeld bij het naar beneden scrollen. De specifieke instellingen voor een onderdeel staan nu rechts naast de lijst met velden. Als voorbeeld het tabblad Testrun

Indicator custom velden
Voorheen was het vaak onduidelijk of een veld was toegevoegd (een custom veld) of dat een veld standaard was. Om die reden is in de lijst met velden de kolom Custom veld toegevoegd. Wanneer er achter een veld een blauwe indicator in deze kolom staat dan betekent dit dat het betreffende veld een custom veld is. Wanneer er niks in deze kolom staat dan betreft het dus een standaard veld.

Abonnement aanpassen (niet voor Premium klanten)
Klanten die een omgeving via de Testersuite website hebben aangeschaft hebben een Professional abonnement. Deze klanten kunnen vanaf nu in Testersuite het abonnement aanpassen. Ga hiervoor via het beheermenu naar de pagina met abonnementsgegevens (alleen toegankelijk voor gebruikers met de rol Beheerder).

Door te klikken op Wijzigen bij het huidige abonnement wordt de pagina geopend om het abonnement te wijzigen.

Aan de rechter kant kan een nieuw aantal gebruikers of een nieuwe contractduur gekozen worden. Onderaan worden direct de nieuwe kosten getoond. Wanneer de wijziging wordt doorgevoerd dan worden meerkosten direct met de creditcard verrekend die aan het abonnement is gekoppeld.


Uitleg icoonOp dit moment is in Testersuite alleen per direct opschalen mogelijk (groter aantal gebruikers of contractduur van maand naar jaar). Afschalen kan aan het eind van de contractperiode, stuur hiervoor een mail naar support@testersuite.nl.