Release 17/11/2021

Naast de oplossing voor een aantal bugs komen in deze release de volgende nieuwe functionaliteiten en verbeteringen beschikbaar:

Wijzigen testcase in testrun duidelijker gemaakt
Het is mogelijk om de testcases in een testrun te wijzigen. Zo kan bijvoorbeeld een testcase stap worden toegevoegd of gewijzigd als een testrun al is gestart. In de praktijk bleek dat het onduidelijk is hoe een testcase in een testrun kan worden gewijzigd. Om dit duidelijker te maken zijn de testcase ID’s in blauwe buttons geplaatst. Door te klikken op een blauwe button wordt de betreffende testcase geopend en kan deze worden gewijzigd.

Direct toekennen van rol bij toevoegen gebruikers aan omgeving
Gebruikers met Administrator rechten kunnen in de Admin portal gebruikers toegang geven tot omgevingen. Daarbij moet worden aangegeven welke rollen (rechten) gebruikers in een omgeving hebben. Sinds deze release is het mogelijk om meerdere gebruikers in één keer een rol te geven wanneer ze worden toegevoegd aan een omgeving. Dit kan door links van de button Toevoegen aan te geven welke rol de geselecteerde gebruikers moeten krijgen.

Wanneer omgevingen worden toegevoegd aan een gebruiker is het ook mogelijk om direct een rol te kiezen. Dit kan door links van de button Toevoegen aan te geven welke rol de gebruiker in de geselecteerde omgevingen moet krijgen.