Release 13/07/2022

Ook deze release zijn er weer bugfixes en verbeteringen doorgevoerd in Testersuite. Zo hebben we onze koppeling met Jira nog een stuk steviger weten te maken op het gebied van datasynchronisatie tussen Testersuite en Jira. Daarnaast zijn de volgende nieuwe functionaliteiten toegevoegd:

On the fly‘ de status van bevindingen wijzigen
Bevindingen is misschien wel de meest gebruikte module in Testersuite. Een bevinding verandert regelmatig van status, tot deze opgelost of afgewezen is. Om deze flow beter te ondersteunen, en het wijzigen van een status sneller te kunnen doorlopen kan dit voortaan ‘on the fly’ binnen de normale weergave van een bevinding. Zo is klikken op ‘wijzigen’, vervolgende de status wijzgen en dan opslaan niet meer nodig. Dit kan nu direct op de pagina via de nieuwe dropdown bij ‘Status’.

Uiteraard wordt de gebruiker na het wijzigen van de status van een bevinding op deze manier geïnformeerd over eventuele e-mails die zijn verstuurd, of over het Jira issue wat gerelateerd kan zijn.

TOPdesk API koppeling: Overnemen ‘request’ tekst in lange omschrijving
In de release van 04/05/2022 hebben we de nieuwe standaard koppeling met de Change Management module van TOPdesk uitgerold. Vanaf deze release wordt bij het binnenhalen van een TOPdesk change naar Testersuite het Testersuite veld ‘lange omschrijving’ automatisch gevuld met de tekst uit het TOPdesk ‘request’ veld. Zo heb je in Testersuite een nog completer beeld van de TOPdesk changes die in Testersuite getest dienen te worden.

Meer weten over de Testersuite/TOPdesk koppeling? Klik dan hier.