Detailschermen

Wanneer je in een lijstscherm op een regel klikt dan wordt het detailscherm van het betreffende item geopend. Ieder detailscherm bevat standaard de volgende tabbladen:

In de ’tree’ met producten en requirements worden de details in het rechter deel van het scherm getoond. Door op een product of requirement in de ’tree’ te klikken wordt rechts het bijbehorende detailscherm getoond. Wanneer het bovenste niveau in de ’tree’ wordt geselecteerd dan wordt rechts het detailscherm van het testtraject getoond.

Naast de standaard tabbladen heeft iedere entiteit in Testersuite (testcase, bevinding, product etc.) zijn eigen specifieke tabbladen.

• Testtraject: tabblad Deelnemers
  • Product: tabblad Testcases en tabblad Bevindingen
  • Requirement: tabblad Testcases en tabblad Bevindingen
  • Testcase: tabblad Stappen
  • Testscenario: tabblad Testcases
  • Testrun: tabblad Testcases
  • Bevinding: tabblad Testrun (alleen als de bevinding is aangemaakt bij uitvoeren testrun)