Tabblad Details

Het tabblad Details bevat de detailgegevens van een entiteit (bevinding, testcase, requirement etc.). Iedere entiteit heeft zijn eigen specifieke gegevens die worden weergegeven op dit tabblad. Dit zijn de standaard velden in Testersuite maar dit kunnen ook custom velden zijn die een beheerder heeft toegevoegd. In ieder geval bevat het tabblad Details altijd de volgende velden:

• ID = een uniek nummer dat automatisch is gegenereerd
  • Korte Omschrijving
  • Lange omschrijving

Wanneer je de gegevens wilt wijzigen dan kun je onderaan het tabblad klikken op de blauwe knop Wijzigen. Een verplicht veld wordt aangeduid met een * teken achter de veldnaam. Wanneer een gebruiker wijzigingen heeft aangebracht en op de knop Opslaan klikt dan wordt gecontroleerd of alle verplichte velden zijn ingevuld. Wanneer dit niet het geval is dan zal de applicatie dit melden.

De velden waar de foutmelding betrekking op heeft worden rood gekleurd:

Vul de ontbrekende gegevens in en klik nogmaals op Opslaan.