Gerelateerde testscenario’s

Wanneer je een testcase opent dan kun je via de actieknop Gerelateerde testscenario’s, kijken in welke testscenario’s de testcase wordt gebruikt.

Je kan de testscenario’s openen en bekijken door op een testscenario te klikken. Vervolgens wordt het testscenario geopend en kun je bijvoorbeeld in het tabblad Testcases zien welke testcases er nog meer in het testscenario zitten:

De testcases in deze lijst kun je openen en bekijken door op het ID van een testcase (bijvoorbeeld CAS1307) te klikken.

Het is ook mogelijk om in de lijst met testcases te zien in welke testscenario’s de testcases worden gebruikt. Hiervoor kun je in de lijst met testcases de kolom Gerelateerde testscenario’s aanzetten. Zie hier hoe je kolommen in lijsten kan instellen.