Release 11/07/2024

Met deze release zijn de volgende zaken toegevoegd/aangepast voor Testersuite gebruikers.

Ruimere opzet boomstructuur
In het kader van gebruiksvriendelijkheid krijgen we regelmatig de vraag om de zogenaamde boomstructuur van producten en requirements ruimer op te zetten. Dat is in deze release gebeurd. De boomstructuur kan natuurlijk flink wat informatie bevatten, en wordt op deze manier een stuk overzichtelijker.

De ruimere opzet van de boomstructuur geeft je een beter overzicht van de hiërarchie van je producten en requirements

Bugfixes/Aanpassingen
Uiteraard worden ook elke release de nodige bugs opgelost. In deze release zijn de belangrijkste:

• Bij exports van testruns, testcases en requirements kon een foutmelding ontstaan bij een te grote datasets. Vanaf deze release zijn deze exports tot 10.000 regels mogelijk. Grotere exports dienen opgesplitst te worden in kleinere delen.
  • Een visuele bug bij de weergave van de voortgang van testcases in het overzicht van testruns is opgelost.
  • Instelling ’toon geen meldingen ouder dan X maanden’ is verwijderd uit de TOPdesk integratie instellingen. Met de uitrol van de laatste versie van deze koppeling is deze instelling overbodig geworden.
  • Een bug waardoor de versies van entiteiten in de masterlist in sommige gevallen niet goed getoond werden is opgelost.