Bladeren (volgende/vorige)

Wanneer je een item opent in een lijstscherm dan kun je vervolgens doorbladeren met de volgende/vorige knoppen, rechts onderaan het scherm. Op die manier kun je bijvoorbeeld door de bevindingen bladeren zonder steeds terug te keren naar de lijst met bevindingen. Dit geldt voor alle entiteiten (gebruikers, testcases, requirements etc.) in Testersuite. Dit doorbladeren kan in alle tabbladen (Bijlagen, Commentaar, Historie etc.).

Uitleg icoon

De filter en sortering in lijsten wordt overgenomen in het aantal en de volgorde van het doorbladeren. Filter bijvoorbeeld op status = Nieuw in de lijst met bevindingen om door de nieuwe bevindingen te bladeren.